5. representant - Fraksjonsleder utdanningskomiteen

Hoda Imad

Ta kontakt på [email protected]

Hoda Imad

Bli bedre kjent med Hoda Imad:

Om Hoda

  • Født 1995
  • Bor på Lillestrøm

Jeg sitter i komitè for utdanning og kompetanse, og er Arbeiderpartiets fraksjonsleder. Sammen med Hege Dubec og Mons-Ivar Mjelde jobber jeg med alt som omhandler ungdoms og voksnes opplæringstilbud. Alt fra innholdet i skolen til skolebygg til tilbudene rundt elevene.

Jeg ønsker meg et samfunn hvor alle har de samme gode mulighetene til å lykkes i livet, uavhengig av forutsetninger. Da må vi ha en sterk fellesskole som sørger for at alle ungdommer blir sett, får støtten de trenger for å mestre og lykkes, og viktigst - får muligheten til å fullføre videregående opplæring med vitnemål eller fagbrev i hånda.

Ellers er jeg utrolig engasjert i internasjonal politikk og solidaritet, og mener at vi er avhengige av at alle rundt oss har gode muligheter i livet for at vi også skal leve gode liv.

Jeg kommer opprinnelig fra Irak, vokste opp i Kristiansund og bor nå i Lillestrøm. Jeg er på mitt siste år på lektorprogrammet på Universitetet i Oslo, hvor jeg har historie som hovedfag. Når jeg ikke driver med politikk eller studier, liker jeg veldig godt å lese bøker, gå fjellturer og reise.