56. kandidat

Jarle Tranøy

48 år, fra Råde

Jarle Tranøy

Bli bedre kjent med Jarle Tranøy:

Jeg er 48 år og bor i Råde kommune. Opprinnelig fra Stord, men flyttet til Saltnes i 2006. Sammen med min kone og tre vidunderlige barn, nå på 19, 17 og 9 år - for ikke å glemme vår nå 3 år gamle store, flotte hund. Til daglig er jeg yrkesmilitær med utdanning både som ingeniør og offiser. De siste 10 årene som sjef for Forsvarets rekruterings- og sesjonssenter Østlandet.

Etter å ha hatt ulike verv i Råde kommune siden jeg første gang ble valgt inn i kommunestyret i 2007, stilte jeg i 2015 som ordførerkandidat for Ap i Råde. Med en klar ambisjon om kanskje å kunne få drive med politikk på heltid. Der gikk imidlertid ikke så bra, og jeg trenger en pause fra mine kommunalpolitiske verv etter 4 år som gruppe- og opposisjonsleder på fritiden.

Jeg er med andre ord en travel mann, både privat og på jobb, men har altså stilt mitt kandidatur til disposisjon for Ap i Østfold og Viken, i håp om kanskje å kunne bidra med noe (positivt), til beste for folk og eget parti, under vår nå litt rare, nye regionale paraply.