58. kandidat

Steinar Ottesen

37 år, fra Aurskog-Høland

Steinar Ottesen

Bli bedre kjent med Steinar Ottesen:

Jeg heter Steinar, er 37 år og bor i Aurskog-Høland kommune. Pappa er pensjonert og jeg har to søsken. Min politiske interesse ble en realitet under statsvitenskapsstudiene. Jeg er utdannet statsviter og jobber som informasjonsrådgiver i Fagforbundet Oslo.

Det er ingen overraskelse at min hovedinteresse er politikk, men jeg har et liv ved siden av. I løpet av de siste årene har jeg blitt badeentusiast og ser på det som en hobby. I tillegg liker jeg å reise, trene, skog/fiske og MMA.

Jeg ble lokalpolitiker for å kjempe for et bedre logopedtilbud for barn, unge og voksne. Det var min hovedgrunn når jeg sa ja til å stå på lista i 2015. Det har ikke forandret seg. Å jobbe for å bedre logopedtilbudet i Viken er noe jeg ønsker å gjøre de neste fire årene. Jeg er glad for at Viken Arbeiderparti har programfestet det. I tillegg vil jeg skape et bedre kollektivtilbud øst for Glomma.

Snart er jeg ferdig med min første periode i kommunestyret og som komiteleder for helse og rehabilitering. Jeg har sittet i styret til Løken Arbeiderforening og Aurskog-Høland Arbeiderparti siden 2015 med ansvar for valgkamp, nett og skolering. I desember 2018 ble jeg valgt til ny leder som var en stor ære for meg. Jeg sitter i representantskapet til både Akershus Arbeiderparti og Viken Arbeiderparti. Jobben min i Fagforbundet har gitt meg erfaring med fagligpolitiske arbeid.

Godt valg og bruk stemmeretten.